sripayung1323@yahoo.com | 013 206 2523 ● 013 338 1573 ● 03 9283 2523

PAKEJ CATERING & CANOPY SRI PAYUNG 2023

 

Kami adalah pakar dalam bidang katering dan memiliki pengalaman yang luas serta mampu menyediakan kehendak anda.

 

Kami juga menyediakan pakej-pakej dan promosi yang semestinya mengikut bajet anda. Jika pakej kami tidak dapat mengikut citarasa anda, usah bimbang, kami boleh melaraskannya mengikut citarasa dan bajet anda.Yang pastinya  anda berpuas hati dengan perkhidmatan kami.

 

 

PAKEJ LENGKAP

PAKEJ PROMOSI

PAKEJ A

PAKEJ B

PAKEJ C

PAKEJ D

Pakej terbaru dari Sri Payung Catering & Canopy. Pakej ini adalah pakej lengkap bagi mengadakan sebarang majlis kerana ia termasuk Catering, Pelamin, Andaman, Kerusi Meja Dewan atau Canopy, PA system, Jurufoto termasuk gift untuk tetamu. Ia menggunakan 90% bunga segar. Untuk penambahan Pax hanya RM10.50 per/pax. Menu menu yang bertanda * boleh ditukar mengikut selera pelanggan tanpa kos tambahan. Menu tersebut boleh dirujuk di ruang menu pilihan di bawah. Boleh dikatakan menu ini adalah lengkap kecuali bunga paha dan gift untuk VIP (Pakej ini termasuk makan beradap pengantin).

 

*tertakluk pada terma & syarat.

PAKEJ A

 

Pakej ini sesuai untuk majlis yang berkapasiti 800 PAX. Pakej ini tidak termasuk kerusi meja dewan atau Canopy kerana ia sesuai untuk pelanggan yang sudah menyewa dewan atau Canopy yang lengkap (termasuk kerusi meja dan deco). Pakej ini juga hanya mempunyai 3 menu utama termasuk dua nasi (1 nasi putih) iaitu ayam, daging dan kuah /sayur. Menu tersebut boleh dirujuk di ruang menu pilihan di bawah.

 

*tertakluk pada terma & syarat

 

 

Menu Pilihan Santapan Raja Sehari - Ikan Siakap Sweet Sour dengan adunan tepung Sri Payung, Ayam Merah Goreng Rempah beserta hiasan kreatif Sri Payung, Udang Rempah 'Pineapple Aroma'

dan hiasan bunga segar meja santapan raja sehari.

PAKEJ B

 

Pakej ini sesuai untuk majlis yang berkapasiti 800 PAX. Pakej ini adalah lengkap untuk Catering ia termasuk semua yang percuma yang terdapat di dalam template. Pakej ini mempunyai 4 menu utama termasuk dua nasi (1 nasi putih) iaitu ayam, daging, kuah dan sayur. Menu tersebut boleh dirujuk di ruang menu pilihan di bawah.

 

*tertakluk pada terma & syarat

Kek Bertingkat dengan bertemakan warna pilihan merupakan hiasan istimewa dari Sri Payung.

 

Daging Masak Hitam dengan adunan rempah turun temurun juga sering menjadi pilihan pelanggan kami. Tidak lupa Ayam Percik dan Acar Buah sebagai penambah selera santapan Raja Sehari dan

tetamu.

PAKEJ C

 

Pakej ini sesuai untuk majlis yang berkapasiti 800 PAX. Pakej ini adalah lengkap untuk Catering ia termasuk semua yang percuma yang terdapat di dalam template. Pakej ini terdapat menu tambahan iaitu sambal sotong, teh tarik dan 2 jenis kuih termasuk bubur pulut hitam/kacang untuk 30% dari jumlah tempahan. Pakej ini mempunyai 4 menu utama termasuk dua nasi (1 nasi putih) iaitu ayam, daging dan kuah / sayur. Menu tersebut boleh dirujuk di ruang menu pilihan di bawah.

 

*tertakluk pada terma & syarat.

Daging Rendang dihias enak beserta Pajeri Nenas merupakan menu menarik yang disajikan oleh Sri Payung.

Sri Payung sentiasa menyediakan pilihan menarik kepada pelanggan. Pelbagai warna hiasan bunga segar mengikut tema, jus minuman dan set dome tetamu VIP juga boleh dipilih dan dihiasan mengikut citarasa pelanggan.

PAKEJ D

 

Pakej ini sesuai untuk majlis yang berkapasiti 800 PAX. Pakej ini adalah lengkap untuk Catering ia termasuk semua yang percuma seperti 5 set Canopy Arabic atau set Dewan beserta kerusi dan meja bersarung berriben yang terdapat di dalam template. Pakej ini terdapat 1 set pelamin walkaway, pintu gerbang dan karpet merah dan juga pengantin mendapat sepasang persalinan lelaki dan perempuan serta 1 kali make-up dan PA sistem. Pakej ini mempunyai menu-menu yang menarik termasuk dua nasi (1 nasi putih).

 

*tertakluk pada terma & syarat

Sri Payung sentiasa menitik-beratkan kebersihan dan keenakkan hidangan buffet. Pelbagai jenis masakan boleh dipilih mengikut citarasa pelanggan.

Manakala dekorasi Sri Payung juga akan sentiasa menjadi memori indah pasangan pengantin dan keluarga.

MENU-MENU LAUK PILIHAN:

Ayam

 

Daging

 

Sayuran

: Percik / Merah / Kurma / Kari / Kicap.

 

: Hitam / Rendang Minang / Kurma.

 

: Kuah Dalca Sayur / Dalca sayur+tulang / Gulai Kawah / Gulai Nenas+ Ikan Masin /  Lemak Nangka / Sayur Jelatah Melaka / Acar Rampai / Pajari Nenas / Pajari Bombay / Ulam-ulam / Sambal Belacan.

MENU-MENU NASI PILIHAN:

Nasi

: Beryani / Tomato / Minyak / Hujan Panas / Jagung.

**Nasi pilihan ini disediakan untuk 80% dan nasi putih 20%

MENU TAMBAHAN MAKAN BERADAB

2 ekor Ayam Golek,  2 ekor Ikan Source Sweet Sour / Source Cerana, Udang Panjat, 1 Hiasan Buah.

 

Menu-menu lain dihias bersama

© 2015/16 Sri Payung Catering & Canopy.

Web Designed by AY Production  |  info.ayproduction@gmail.com

Follow Us

All photos by Danigraphy | +6019.294.1084